KOOPZONDAG!

5 JANUARI

12:00 - 17:00 UUR

Gesloten Opent morgen om 13:00

Mokana Meubelen

Bajonet kast

Landelijke en sfeervolle bajonetkasten van Mokana Meubelen in Enschede

Mokana Meubelen heeft een ruim assortiment aan landelijke en sfeervolle bajonetkasten. U kunt op onze website onze laatste bajonetkast modellen in diverse woonstijlen vinden. Onze prachtige bajonetkasten zullen een echte gezellige sfeer geven aan uw kamer. Een voorbeeld voor een typisch landelijke bajonetkast is de DCI-01 uit de Destress collectie. van Nijwie.

Vrijblijvende inspiratie en advies over alle mogelijkheden in onze showroom van onze verkopers

Bij Mokana Meubelen heeft u keuze uit een groot assortiment bajonetkasten van veel grote leveranciers. Hierdoor zijn praktisch al uw wensen bij een bajonetkast mogelijk. Komt u vooral eens kijken in onze woonwinkel aan de Hogelandsingel 49 in Enschede en onze verkopers helpen u met al uw vragen en wensen. Naast dat kunnen zij u ook aan nieuwe ideeën helpen zodat uw nieuwe bajonetkast een echte toevoeging is aan uw interieur.

De woonwinkel van Mokana Meubelen in Enschede

In onze woonwinkel aan de Hogelandsingel 49 in Enschede hebben wij ons hele assortiment uitgestald zodat u deze in het echt kunt bewonderen. Kom dan ook vooral eens langs om te kijken hoe uw nieuwe kast er in het echt uitziet.

 

Producten in deze uitvoering