mokana-logo-final
Winkelmand
DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!

Mokana Meubelen is in 1998 begonnen als kleine meubelwinkel aan de Hogelandsingel 47 in Enschede. In 2002 is de winkel uitgebreid naar de Hogelandsingel 49 en momenteel kunt u in onze lifestyle woonwinkel terecht voor ca. 3000 m2 aan bankstellen, stoelen, fauteuils en overige meubelen.

In 2018 is tevens de voormalig Ariënsgedachteniskerk naast de woonwinkel aangekocht welke in 2019 verbouwd is naar een showroom waardoor de oppervlakte met 2000m2 is uitgebreid. De kerkshowroom werd vlak voor de coronacrisis geopend waar u terecht kunt voor een groot assortiment aan meubelen en bankstellen uit voorraad!

De meubelwinkel in Enschede is voornamelijk gespecialiseerd in zitmeubelen, u vindt in onze meubel showroom dan ook meer dan 100 bankstellen, stoelen en fauteuils en daarbij diverse items zoals tafels, salontafels, kasten en woonprogramma’s welke u ook uitgebreid kunt bekijken op onze website.

Om de hoge kwaliteit te kunnen leveren die u als klant van ons mag verwachten werken wij uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde meubelfabrikanten en merken welke garant staan voor goede service en garantie.

Met onze eigen bezorgdienst leveren wij onze meubelen uit door heel Nederland, België en Duitsland, door dit in eigen handen te houden en niet uit te besteden aan externe bedrijven bieden wij ook op het gebied van uitlevering en service aan huis een uitstekende service.

Als hecht familie bedrijf staat persoonlijk en direct contact hoog in het vaandel, indien u na aankoop een vraag heeft over uw meubel kunt u ook altijd terecht bij ons en trachten wij u op de beste manier te helpen.

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.