Winkelmand
SHOWROOM SALE OP ONZE EERSTE VERDIEPING IN HET KERKGEBOUW. EEN VOORPROEFJE VIND JE HIER!SHOWROOM SALE KERKGEBOUW

Tower Living

Tower Living is een meubelfabrikant die gevarieerde meubelseries van hoog kwaliteit aanbied. De meeste meubels die ze produceren worden gemaakt van massief hout. Tower Living maakt meubels voor iedere woonwens, zoek je industriele of misschien moderne meubels Tower Living heeft het.

1 - 36 van 244 artikelen

Tower Living 

Tower Living is in korte tijd een hele grote meubelleverancier geworden. Ze leveren op dit moment al 30 volledige woonprogramma's, tafels en kasten, Tower Living heeft in veel stijlen verschillende meubelen voor een eerlijke prijs.

Landelijk & industrieel

Tower Living gebruikt vooral hout dat zorgt voor de landelijke en indeustrële stijl van hun meubelen. Tower Living gebruikt vaak neutrale kleuren die zorgen voor een rustige sfeer in uw woning. De houten meubels zijn perfect voor een landelijke stijl in uw woning. Zoek je een meer industrële stijl, ga dan voor de meubels met meer metaal. Deze meubels geven een robuuste uitstraling dat zal opvallen in uw interieur.

Tower Living bij Mokana Meubelen

Bij Mokana Meubelen hebben we een groot aanbod van de mooiste Tower Living collecties. Heb je iets moois gezien, je kan eenvoudig obline bestellen op onze site. Liever een kijkje neme in het echt? Je bent altijd welkom in onze showroom in Enschede, Hogelandsingel 49. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van het perfecte meubel voor jou.

Filter:
  • Sorteren
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.