mokana-logo-final
Winkelmand
KOOPZONDAG 03-12-2023 (12.00 t/m 17.00 uur)  KOOPZONDAG 03-12-2023 (12.00 t/m 17.00 uur)

Auto replica's van hout

Vakmanschap en geschiedenis komen samen met de unieke teakhouten auto replica's bij Mokana Meubelen. Onze ambachtelijk vervaardigde replica's van de Mercedes SL, Porsche 911 Targa en Harley motor zijn niet alleen echte eyecatchers voor jouw interieur, maar ook een eerbetoon aan deze iconische voertuigen, uitgevoerd in het mooie teakhout.

1 - 2 van 2 artikelen
SaleMokana Furniture Harley motor teakhout Harley motor teakhout € 4.499,00€ 2.999,00Porsche oldtimer van teakhout unieke blikvanger Porsche oldtimer € 9.999,99

Unieke houten replica's van Mercedes SL, Porsche 911 Targa en Harley Motor

Het prachtige teakhout in de vorm van verfijnde replica's van enkele van 's werelds meest geliefde voertuigen. Wij zijn trots dat we deze authentieke replica's van de Mercedes SL, Porsche 911 Targa en Harley motor in de collectie van Mokana Meubelen kunnen aanbieden.

Waar plaats je deze teakhouten auto replica’s?

Je kunt deze replica’s in een ruime woonkamer, grote hal of zelfs in een mancave of hobbyruimte neerzetten. Wedden dat het een onderwerp van gesprek zal zijn als jouw gasten binnenkomen? Wil je jouw bedrijf een echte blikvanger geven? Plaats de replica’s  dan in een ontvangsthal of showroom. Het kan dan een perfecte aanvulling zijn op jouw bedrijfsidentiteit en het geeft een positieve eerste indruk, zeker als deze oldtimers jouw passie weerspiegelen.

Teakhouten Mercedes SL Replica

De teakhouten replica van de legendarische Mercedes SL is tijdloos en een eerbetoon aan deze klassieker. Met vakmanschap en oog voor detail is elke karakteristieke lijn van het originele model gereproduceerd in het warme, rijke teakhout. De unieke deuren en verfijnde elementen van deze replica stralen echt klasse uit.

Teakhouten Porsche 911 Targa Replica

Aan deze teakhouten Porsche 911 Targa replica hoeven we niets toe te voegen. Elk hoekje en gaatje van dit stuk ademt de geest van het originele ontwerp. Met het kenmerkende teakhout als basis is deze replica niet alleen een eerbetoon aan het karakteristieke design, maar komt het hout ook prachtig tot z’n recht.

Teakhouten Harley Motor Replica

De teakhouten Harley motor replica is meer dan alleen een meubelstuk; het is eigenlijk een kunstwerk dat tot leven komt in je ruimte. Dit pronkstuk is met de hand vervaardigd tot in de kleinste details. Bewegende wielen, werkende remmen en verbluffende afwerking maken deze replica tot een opvallende aanvulling voor diverse interieurs.

Kom de replica's bekijken op afspraak bij Mokana Meubelen in Enschede

Deze teakhouten replica's wil je natuurlijk in het echt komen bekijken bij Mokana Meubelen. Voordat je zo'n bijzondere statement piece gaat aanschaffen nemen we graag de tijd voor jou. Wij kunnen jou deze uitsluitend op afspraak laten zien. Heb je interesse om jouw favoriete replica te bekijken, neem dan even contact met ons op.

Filter:
  • Sorteren
  • Merk
  • Kleur
  • Materiaal
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.