Winkelmand
SHOWROOM SALE OP ONZE EERSTE VERDIEPING IN HET KERKGEBOUW. EEN VOORPROEFJE VIND JE HIER!SHOWROOM SALE KERKGEBOUW
Hemelvaart en 2e Pinksterdag gesloten!Hemelvaart en 2e Pinksterdag gesloten!

Dutch design meubels

Meubels die online en in woonwinkels worden verkocht, zijn afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Koop je meubels liever dichtbij? Dan zijn Dutch design meubels iets voor jou. Deze meubels zijn – zoals de naam al doet vermoeden – afkomstig uit Nederland. Ze zijn hier niet alleen ontworpen, maar ook geproduceerd. Als je voor dergelijke meubels kiest, weet je zeker dat je een volledig Nederlands product in huis haalt. Wil je Dutch design meubels kopen? Bekijk dan het assortiment van Mokana. Voor Dutch meubel design ben je bij ons namelijk aan het juiste adres.

Groot en divers assortiment Dutch design meubels

Omdat er steeds meer vraag komt naar in Nederland geproduceerde meubels, wordt het assortiment Dutch design meubels van Mokana alsmaar groter. Zo kom je bij ons inmiddels een groot aantal banken tegen die in Nederland ontworpen en geproduceerd zijn. Wij verkopen onder meer twee- en driezitsbanken, maar ook hoekbanken. Bovendien kom je in ons assortiment een groot aantal stoelen tegen.

Naast banken en stoelen verkopen wij nog andere Dutch design meubels. Ons assortiment omvat bijvoorbeeld ook verschillende salontafels en bijzettafels van eigen bodem. Zoek bovendien niet verder als je een Dutch design tv-meubel wilt kopen. Mokana verkoopt namelijk ook diverse tv-meubels die in Nederland ontworpen en geproduceerd zijn.

Aandachtspunten bij Dutch design meubels kopen?

Ben je helemaal weg van Dutch meubel design? Dan wil je het liefst zo snel mogelijk al jouw meubels vervangen door meubels uit eigen land. Toch raden wij je aan niet te hard van stapel te lopen. Waarom niet? Omdat je op een aantal zaken moet letten bij het kopen van Dutch design meubels. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je weet hoe groot een meubel maximaal mag zijn voordat je hem koopt. Het is namelijk zonde als je te grote Dutch design meubels koopt. Ga je niet alle meubels tegelijkertijd vervangen? Kies dan voor meubels die aansluiten op de rest van jouw interieur.

Waarom koop je bij Mokana?

Mokana heeft een groot en divers assortiment Dutch design meubels. Toch is dit niet de enige reden om bijvoorbeeld een Dutch design tv-meubel bij ons te bestellen. Je hoeft er namelijk de deur niet voor uit. Via onze website bestel je jouw Dutch design meubels namelijk makkelijk en snel online. Wanneer wij jouw bestelling eenmaal ontvangen hebben, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Hoelang het duurt voordat je een Dutch meubel design in huis hebt, verschilt per meubel. Om onduidelijkheden te voorkomen, hebben wij bij ieder Dutch design meubel de verwachte levertijd vermeld.

Stel jouw vraag aan ons of kom langs

Heb je een vraag over onze Dutch design meubels? Schroom dan niet om contact op te nemen. Onze klantenservice is op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar via 053-4335032. Daarnaast kun je 24/7 ons contactformulier invullen of mailen naar info@mokana.nl. Wil je onze Dutch design meubels met eigen ogen aanschouwen? Dan nodigen we jou van harte uit in onze showroom aan de Hogelandsingel 49 in Enschede.

Filter:
  • Sorteren
  • Merk
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.
\