mokana-logo-final
Winkelmand
DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!

Moderne banken

Een bankstel krijgt vaak een prominente plek in de ruimte waar deze komt te staan. Daarom is het erg belangrijk dat je nieuwe bank mooi aansluit op de rest van je inrichting. Ben jij in jouw woning gegaan voor een moderne stijl? Dan is een moderne bank van Mokana uitermate geschikt. Een moderne bank is strak en tijdloos. Hier raak je niet zomaar op uitgekeken. Bekijk hier ons assortiment en vind jouw favoriet.

Het aanschaffen van een nieuw bankstel is geen dagelijkse kost. Er zijn een aantal dingen belangrijk om over na te denken. Met een moderne woonstijl zit je met een moderne bank in ieder geval goed. Letterlijk en figuurlijk. Hiernaast is het verstandig om na te denken over de afmetingen van het bankstel. Een hoekbank staat mooi in een grote ruimte. Is jullie woonkamer wat smal? Dan is een rechte moderne bank weer mooier. Hiernaast is het ook goed om te zorgen dat de moderne bank genoeg zitplekken biedt voor je gezin en eventuele visite. Genoeg om over na te denken!

Een moderne bank kopen

Zie je een prachtige moderne bank, maar is deze momenteel niet beschikbaar in de kleur die jij graag wenst? Geen probleem! Bij de meeste moderne banken is het mogelijk om deze naar jouw wens samen te stellen. Zo kun je zelf kiezen van welk materiaal de bank gemaakt moet worden en of je bijvoorbeeld een andere stofsoort wenst. Kortom: er zijn heel veel mogelijkheden! Hoe ziet jouw ideale moderne bank eruit? Laat het ons gerust weten!

Vrijblijvende inspiratie en advies

Bij Mokana Meubelen heb je keuze uit een ruim assortiment banken in verschillende stijlen van verschillende leveranciers. Hierdoor zijn al je wensen mogelijk. Uiteraard begrijpen wij dat het lastig kan zijn om de juiste moderne bank bij jouw interieur te kiezen. Om je op beste manier te helpen hebben wij een team van ervaren verkopers. Zij kunnen je niet alleen helpen een keuze te maken of jouw vragen beantwoorden, maar staan ook klaar om u aan nieuwe ideeën te helpen zodat jouw interieur nog meer eigen voelt.

Moderne bank van Mokana

Het is tijd om jouw ideale moderne bank te kopen! Lees altijd goed de specificaties die staan aangegeven om zo een juiste keuze te maken. Kom je er niet uit of wil je toch eerst liever het bankstel in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Enschede. Hier staan onze adviseurs ook voor je klaar.

Filter:
  • Sorteren
  • Merk
  • Kleur
  • Materiaal
  • Hoogte
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.