Winkelmand
SHOWROOM SALE OP ONZE EERSTE VERDIEPING IN HET KERKGEBOUW. EEN VOORPROEFJE VIND JE HIER!SHOWROOM SALE KERKGEBOUW

2,5 zits bank

Ben je op zoek naar een fijne bank die niet te veel ruimte in beslag neemt? Kies dan voor een 2,5 zits bank. Een 2,5 zits bank is de ideale bank voor reguliere woonkamers. Om deze reden is het ook één van de meest populaire banktypes. De bank is lang genoeg om hier lekker languit op te liggen, maar er is ook genoeg ruimte om op te zitten. Ontdek ons aanbod met 2,5 zits banken en vind jouw favoriet.

2,5 zits banken kopen

2,5 zits banken zijn verkrijgbaar in heel veel soorten. Heb je een brede woonkamer? Dan is een 2,5 zits hoekbank de ideale oplossing. Een rechte bank staat juist weer mooier in een smallere ruimte. Een ander punt om goed over na te denken is welke kleur bank je wenst. Wil je graag een grijze bank 2,5 zits of vind je een bruine of zwarte kleur mooier? Banken in deze tijdloze kleuren passen eigenlijk in elke woonstijl. Ben je meer op zoek naar een 2,5 zits bank als eyecatcher? Bij Mokana vind je ook de mooiste banken in het groen, geel en blauw. Deze banken fleuren jouw ruimte helemaal op, waardoor je de rest van de ruimte juist weer wat rustiger kan houden.

Stel jouw droombank samen

Zie je jouw droombank, maar niet in de kleur die jij graag wenst? Geen probleem! Bij de meeste banken is het mogelijk om deze naar jouw wens samen te stellen. Zo kun je zelf kiezen van welk materiaal de bank gemaakt moet worden en of je bijvoorbeeld een andere stofsoort wenst. Kortom: er zijn heel veel mogelijkheden! Hoe ziet jouw ideale 2,5 zits bank eruit?

Vind de bankstel van jouw dromen!

Het is tijd om jouw ideale 2,5 zits bank te kopen! Lees altijd goed de specificaties die staan aangegeven om zo een juiste keuze te maken. Kom je er niet uit of wil je toch eerst liever het bankstel in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Enschede. Hier staan onze adviseurs ook voor je klaar als je een 2,5 zit bank wilt kopen. Natuurlijk kunnen we je ook online helpen. Trek aan de bel en wij helpen je verder!

Filter:
  • Sorteren
  • Merk
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.