mokana-logo-final
Winkelmand
DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!

Retouren & Reklamationen

Annuleren of wijzigen van een bestelling is doorgaans geen probleem binnen enkele dagen na een bestelling, bij de klantenservice kunt u navragen wat de mogelijkheden zijn voor uw bestelling.

Uiteraard doen wij er alles aan om u tevreden te stellen, mocht u desondanks toch uw bestelling willen annuleren dan kunt u aanspraak maken op uw herroepingsrecht / retourrecht binnen 14 dagen vanaf de dag van levering. Het retourrecht is uitsluitend van toepassing op bestellingen conform de wet verkoop op afstand, uitgesloten zijn speciale maatwerk opdrachten en producten die op bestelling geproduceerd worden zoals bijvoorbeeld zitbanken en stoelen die besteld op bestelling geproduceerd worden.

Als u het product retourneert zijn de kosten hiervan voor uw eigen rekening. U kunt zelf beslissen hoe u uw pakket wilt retourneren. U kunt het pakket zelf terugsturen naar Mokana Meubelen. U kunt ons opdracht laten geven aan een bezorgdienst om het pakket bij u te laten ophalen. Indien de retourlevering door onszelf wordt verzorgd worden de transportkosten verrekend met het retour te storten bedrag.

Na ontbinding van de overeenkomst wordt het aankoopbedrag minus eventuele transportkosten uiterlijk binnen 7 werkdagen retour gestort

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.