KOOPZONDAG!

2 FEBRUARI

12:00 - 17:00 UUR

Gesloten Opent om 10:00

Mokana Meubelen

Projectinrichting

Ook voor diverse mogelijkheden op het gebied van projectinrichting bent u bij Mokana Meubelen in Enschede aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring / kennis in de meubelbranche en grote netwerk van leveranciers kunnen wij  elk gewenst product leveren voor een concurrerende prijs.

Bent u als bedrijf opzoek naar nieuw meubilair zoals banken, conferentie stoelen, tafels, boxspring, wachtkamer fauteuils, stoelen of overige meubelen? Informeer dan naar de mogelijkheden of kom langs aan de Hogelandsingel 49 in Enschede voor informatie.

Liever een afspraak bij u op locatie over de mogelijkheden en eventuele proef meubelen ter plaatse? Neem dan telefonisch contact op of stuurt u email voor meer informatie.

Gerealiseerde projecten

 • Villa Levi Florida

  In 2015 hebben wij deze inrichting geleverd aan Villa Levi Style in Florida, Verenigde Staten. Deze geweldige villa Levi Style ligt zeer centraal in Florida. 20 minuten van Orlando met zijn vele pretparken. Kijk voor meer informatie op de website www.villalevistyle.com

 • Florilympha De Lutte

  Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met mogelijkheden! Onze eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten, verrassende buffetten en gezellige inrichting maken Florilympha geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften, serieuze vergaderarrangementen en informele bedrijfsfeestjes. Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, zandverstuivingen, heide en jeneverbessen. In alle seizoenen is het Lutterzand een ideaal wandel- en fietsparadijs. Kom ons bezoeken en schuif aan bij de open haard! http://www.florilympha.nl

 • Hotel Weber Amsterdam

  Hotel Weber is a small boutique hotel/bed and breakfast in the centre of Amsterdam which houses 7 large rooms. Each stylish and eclectic created space contains its own kitchenette with personal breakfast, large double/twin bed, bathroom with shower, Nespresso machine and Rituals tea. Fresh bread is delivered each morning in front of the door. Guests have the luxury of living in a intimate studio styled room with complete independence to do their own thing.

 • Bongo Solar BV

  Bongo Solar is gespecialiseerd in gecertificeerde zonne-energie producten, daarnaast adviseert, plant en ontwikkeld Bongo Solar duurzame energie concepten voor steden en gemeenten, voor industriële en commerciële gebouwen en residentiële gebouwen van alle soorten. In het prachtige nieuwe bedrijfspand van Bongo Solar in Apeldoorn hebben wij de ruimte voorzien van een moderne zithoek door middel van de strakke moderne elementen hoekbank Arosa in de bedrijfskleuren van Bongo Solar met eigen logos in de sierkussens, tevens is er een kantine ruimte ingericht met hoogglans witte tafels in combinatie met RVS poten en bijpassende moderne Freischwinger stoelen in leder.