mokana-logo-final
Winkelmand
KOOPZONDAG 01-10-2023  KOOPZONDAG 01-10-2023
SUMMER SALE! ROBUUSTE BANKEN EN MEUBELEN DIRECT LEVERBAAR! EEN VOORPROEFJE VIND JE HIER!SHOWROOM SALE KERKGEBOUW
Gefilterd op:
  • Passe Partout
Wis selectie

Passe Partout

Voor de mooiste meubelen voor een goeie prijs moet je zijn bij Passe Partout, Passe Partout is een Belgisch merk met betaalbare design meubelen. De uitdaging zit hem in het zoeken naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bij Mokana Meubelen hebben we een groot aanbod van de beste meubelen van Passe Partout.

1 - 13 van 13 artikelen

Passe Partout

sinds 1998 is meubelmerk Passe Partout al een topmerk met de beste meubelen voor een redelijke prijs. Passe Partout werkt met de beste ontwerpers om zo de meest inspirerende collecties samen te stellen. Passe Partout gebruikt de beste materialen die zo elegant en strak mogelijk worden verwerkt in hun design. Het innoverende team van Passe Partout zorgt voor de meest eigentijdse meubelen die ook nog comfortabel zitten.

Passe Partout zitmeubelen

Passe Partout is gespecialiseerd in zitmeubelen. Zo hebben ze banken, stoelen en fauteuils in allerlei verschillende soorten en maten. Voor de aankoop van een Passe Partout zitmeubel kan je zelf kiezen uit berschillende soorten bekleding en de kleuren hiervan. De opties bij Passe Partout zijn bijna oneindig zodat je uiteindelijk de perfecte zitmeubel in huis neemt. 

Passe Partout en Mokana Meubelen

Uiteraard hebben we hier bij Mokana Meubelen een ruim anbod van de beste meubelen en zitmeubelen van Passe Partout. Heb je iets moois gezien? bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Bekijk je het toch liever in het echt, je bent altijd welkom in onze showroom in Enschede, Hogelandsingel 49. We helpen je graag met het vinden van het perfecte item voor jou

Filter:
  • Sorteren
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.