mokana-logo-final
Winkelmand
DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!

Hout onderhoud

Jouw houten meubelen verdienen het juiste onderhoud. Bij Mokana in Enschede hebben wij de juiste beschermings- en onderhoudsproducten voor bijvoorbeeld jouw suarhouten tafel. Houten meubelen hebben vaak verschillende afwerkingen en het is belangrijk om te weten van welke houtsoort jouw meubel is gemaakt en hoe deze behandeld moet worden. Kun je in ons assortiment niet vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op. Dan
helpen we jou graag zoeken naar een oplossing.

1 - 11 van 11 artikelen

Onderhoud van (mat) gelakt hout

Gelakt hout heeft een extra laag als afwerking en bescherming van het hout. Dit kan zowel een matte, halfmatte, zijdematte of glanzende laag zijn. Bij Mokana hebben we speciaal voor mat gelakt hout de Wood Care Kit Matt Polish. Deze complete set zorgt voor bescherming en verzorging, zonder een glanzende laag achter te laten. Daardoor blijft de mooie, matte afwerking bestaan.

Heb jij nou gekozen voor een mooie, glanzende gelakte houten tafel? Dan is de Wood Classic Oil wat je nodig hebt om jouw prachtige gelakte houten meubel te verzorgen. Wij adviseren jou om jouw meubel eerst te reinigen en te ontvetten met de Natural Wood Cleaner en daarna te verzorgen.

Onderhoud van geolied hout

Geolied hout heeft een mooie warme uitstraling en je wil deze uitstraling absoluut behouden. Mokana adviseert om deze houtsoort bijvoorbeeld te verzorgen met de Wood care Kit Wax Oil. Deze set bestaat uit een reinigend en een beschermend product voor houten meubelen met een naturelle, wax- of olielaag.

(interne link) Onderhoud van onbehandeld hout Onbehandeld hout kan wat stroef aanvoelen en heeft vaak de originele houtkleur. Dit onbehandelde hout heeft ook bescherming nodig en vraagt om specifieke producten, zodat deze wel beschermd zijn, maar niet de natuurlijke uitstraling verliezen. Een voorbeeld hiervan is Teakhout. Wil je jouw onbehandelde houten tafel beschermen tegen vlekken, vocht en warmte? Dan kun je hiervoor bijvoorbeeld Wood Greenfix gebruiken. 

Filter:
  • Sorteren
  • Merk
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.