mokana-logo-final
Winkelmand

Kenia Leder

Wat is Kenia leer?

Kenia leer onderscheidt zich door zijn gedeeltelijk geschuurde oppervlak, waardoor de open structuur ontstaat. Deze unieke eigenschap geeft het leer een heerlijk zacht en warm gevoel. Bovendien creëert het lichte opschuren van de oneffenheden in het leer een subtiele vleug en karakteristieke kleurnuances, waardoor het leer een robuuste en luxe uitstraling krijgt. Elk stuk Kenia leer is 100% uniek en kan dus niet kan worden gereproduceerd. Het leer wordt met de jaren eigenlijk alleen maar steeds mooier.

Hoe behandel je Kenia leer?

Hoewel Kenia leer duurzaam is, is het gevoeliger voor vlekken en verbleken vanwege zijn natuurlijke uitstraling en unieke eigenschappen. Daarom adviseren we om jouw Kenia lederen meubels goed te onderhouden. Plaats ze niet in direct zonlicht om verkleuring te minimaliseren, en vermijd ook het plaatsen van dit meubelstuk dichtbij warmtebronnen zoals kachels en radiatoren.

Tips voor het onderhoud van Kenia leder.

Om de levensduur van jouw meubelstukken van Kenia leder te verlengen, raden we aan om deze wekelijks af te stoffen met een droge, pluisvrije doek. Voor het reinigen en onderhouden van Kenia leer, gebruik je specifieke onderhoudsproducten die geschikt zijn voor deze leersoort. Deze producten zorgen voor een optimale verzorging en bescherming. Ook raden we aan om nieuwe meubels te impregneren met een impregneerspray om een beschermende laag aan te brengen. Let op dat je nooit schoonmaakmiddelen of water met zeep gebruikt op Kenia leer.

 

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.