mokana-logo-final
Winkelmand
DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!
Gefilterd op:
  • Koopmans Meubelen
Wis selectie

Koopmans Meubelen

Koopmans Meubelen met meer dan 40 jaar ervaring op gebied van eiken meubelen. De meubel collectie bestaat uit meer dan 600 stoelen, tafels, dressoirs en tv kasten. Voor de beste eikenhouten meubelen moet je een kijkje nemen in deze collectie.

1 - 36 van 63 artikelen

Koopmans Meubelen

Koopmans Meubelen is een Nederlandse fabrikant dat gespecialiseerd is in eikenhouten meubelen. Koopmans Meubelen heeft 600 inspirerende meubelen. De eikenhouten tafels zijn er in verschillende stijlen. Kies voor een moderne een landelijke of een robuuste tafel. Vervolgens kan je dat combineren met een Industriële stoel of een design stoel. De meubelen van Koopmans meubelen zijn allemaal makkelijk te combineren met elkaar, dat maakt het makkelijker om een keuze te maken.

Massief eiken van Koopmans meubelen

Voor de tafels, kasten, dressoirs en tv meubelen gebruikt Koopmans Meubelen veel eikenhout. Eikenhout is een supersterke houtsoort met een lichte kleur en golvende nerven. Eikenhout is over het algemeen erg duurzaam met een lange levensduur in tegenstelling tot andere houtsoorten. Eikenhout kan je ook goed gebruiken voor meubels die altijd in de achtertuin staan.

Koopmans Meubelen en Mokana

Uiteraard hebben we hier bij Mokana Meubelen een groot aanbod aan tafels en stoelen van Koopmans Meubelen. Heb je iets moois gezien? Bestellen is eenvoudig via onze webshop. Bekijk je het toch liever in het echt, je bent altijd welkom in onze showroom in Enschede, Hogelandsingel 49. Onze medewerkers helpen graag met het vinden van het perfecte item voor jou.

Filter:
  • Sorteren
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.