Winkelmand
SHOWROOM SALE OP ONZE EERSTE VERDIEPING IN HET KERKGEBOUW. EEN VOORPROEFJE VIND JE HIER!SHOWROOM SALE KERKGEBOUW
Gefilterd op:
  • Karpi
Wis selectie

Karpi

Karpi is een ruim 30 jaar oud bedrijf dat vloerkleden produceert vanuit Nederland, India en China. De nieuwste trends volgen en blijven innoveren is wat Karpi aan de top heeft geholpen. Een team van trendwatchers is bij Karpi standaard opzoek naar de nieuwste trends. Vervolgens maakt Karpi op hun unieke manier.

1 - 11 van 11 artikelen

Karpi group

Karpi group produceert jaarlijks 200 voetbalvelden aan de meest innovatieve vloerkleden. Dit is mogelijk omdat ze gebruik maken van de meest moderne productietechnieken. Veel van de kleden van Karpi zijn gemakt van gerecyclede materialen. De garens van de vloerkleden van Karpi kunnen aan het eind van een lang leven opnieuw gebruikt worden voor een nieuw kleed.

Karpi vloerkleden

Een vloerkleed is de iedeale manier om jouw huis ectra sfeer te geven. De vloerkleden van Karpi hebben een onderscheiden look die je interieur een unieke uitstraling zou geven. Alle vloerkleden van Karpi worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Zo weet je dat je kiest voor een kleed van hoog kwaliteit. Karpi produceert tapijten met natuurlijke garen maar ook syntetische vloerkleden. 

Karpi en Mokana Meubelen

uiteraard hebben we hier bij Mokana Meubelen een groot aanbod aan vloerkleden van Karpi. Heb je iets moois gezien? Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Bekijk je het toch liever in het echt, je bent altijd welkom in onze showroom in Enschede, Hogelandsingel 49. Onze medewerkers helpen graag met het vinden van het perfecte item.

Filter:
  • Sorteren
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.