Winkelmand
DAGELIJKS GEOPEND VAN 10.00- 18.00DAGELIJKS GEOPEND VAN 10.00- 18.00
SHOWROOM SALE OP ONZE EERSTE VERDIEPING IN HET KERKGEBOUW. EEN VOORPROEFJE VINDT JE HIER!SHOWROOM SALE KERKGEBOUW
Gefilterd op:
  • I Catchers
Wis selectie

I-Catchers

I-Catchers is een meubelfabrikant die opvallende meubelen produceert. De I-Catchers meubelen zijn stuk voor stuk zo duurzaam mogelijk geproduceerd met minimaal materiaal gebruik.

1 - 20 van 20 artikelen

I-Catchers

I-Catchers is zoals de naam al zegt een fabrikant die echte eye catchers produceert. Het doel van dit bedrijf is de mooiste meubelen produceren op een milieuvriendelijke manier, en dat lukt ze erg goed. Al jarenlang maakt I-Catchers de meest inspirerende meubelen om een warm gevoel en een fijne sfeer te geven in misschien wel jouw woning.

I-Catchers meubelen

I-Catchers maakt verschillende meubelen maar voornamelijk tafels, kasten en tv-meubels. De meubelen worden uitgebracht in verschillende colecties. Zo kan je tafels, kasten en stoelen allemaal perfect met elkaar combineren. Ga je voor de robuuste tafels en kasten of de opvallende gouden kasten die goed zullen opvallen in jouw woning.

I-Catchers en Mokana Meubelen

Uiteraard hebben we hier bij mokana een groot assortiment van de mooiste items van I-Catchers. Heb je iets moois gezien? Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Wil je het toch liever in het echt bekijken, je bent altijd welkom in onze Showroom in Enschede, Hogelandsingel 49. Onze medewerkers helpen graag met het vinden van het perfecte item voou jou

Filter:
  • Sorteren
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.