menu

Taal
 • 0
 • Geen producten in de winkelwagen.

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  13:00 tot 18:00
 • Dinsdag:
  10:00 tot 18:00
 • Woensdag:
  10:00 tot 18:00
 • Donderdag:
  10:00 tot 18:00
 • Vrijdag:
  10:00 tot 18:00
 • Zaterdag:
  10:00 tot 17:00
 • Zondag:
  Gesloten
Uitzonderingen
 • 26-05-2022:
  Gesloten

Minimalistische meubels

Wilt u uw woning inrichten met minimalistische meubels? Bij Mokana Meubelen vindt u de mooiste minimalistische meubels. Meubels in sobere kleuren zoals zwart of wit zonder onnodige details en poeha zijn er in verschillende soorten en maten. Omring uzelf met eenvoud en rust en ga voor een strak en minimalistisch interieur. U herkent de minimalistische meubels aan de rechte lijnen in combinatie met eenvoudige vormen. In een minimalistisch interieur draait het om de kunst van het weglaten. Kiest u ook voor selectief gekozen statementpieces? Ontdek dan de collectie minimalistische meubels van Mokana, er zit ongetwijfeld een geschikt exemplaar voor u bij!

Tv meubel minimalistisch

Wanneer je aan een minimalistisch interieur denkt, denk je aan eenvoud. Less is more, kunnen we wel zeggen. Daarom vindt u bij Mokana Meubelen minimalistische meubels geschikt voor alle kamers in huis. Van de slaapkamer tot aan de badkamer en van de keuken tot aan de woonkamer. U kunt uw hele huis inrichten met onze meubels. Waar zet u bijvoorbeeld de tv op? En waar gaat u op zitten als u uw favoriete serie gaat kijken of een thriller gaat lezen? In onze collectie meubels vindt u verschillende minimalistische meubels die functioneel zijn en perfect passen in uw minimalistische interieur. Zo kunt u onder andere bij Mokana Meubelen terecht voor een tv meubel met minimalistisch design met voldoende opbergruimte voor al uw kabels. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje online!

Minimalistische meubels kopen bij Mokana

Bekijk onze uitgebreide collectie minimalistische meubels online. Lukt het u geen keuze te maken? Wij denken graag met u mee over hoe u een minimalistisch interieur kunt creëren in huis zonder dat het kil aanvoelt. U kunt uw minimalistische meubels bij ons eenvoudig online bestellen, u ziet bij de het product direct staan wat de geschatte levertijd is en wat de verzendkosten zijn. U kunt er ook voor kiezen de minimalistische meubels online te bestellen en in de winkel af te halen. Wilt u de minimalistische meubels eerst in het echt bekijken en ervaren? Dan bent u uiteraard van harte welkom aan de Hogelandsingel 49 in Enschede, krijgt u ook een kop koffie of thee van ons!

Meer weten of interieuradvies nodig?

Heeft u nog vragen over onze minimalistische meubels of andere meubels en woonaccessoires van Mokana? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 053-4335032 of via [email protected] U kunt ook online ons contactformulier invullen, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Chat offline