menu

Taal
 • 0
 • Geen producten in de winkelwagen.

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  13:00 tot 18:00
 • Dinsdag:
  10:00 tot 18:00
 • Woensdag:
  10:00 tot 18:00
 • Donderdag:
  10:00 tot 18:00
 • Vrijdag:
  10:00 tot 18:00
 • Zaterdag:
  10:00 tot 17:00
 • Zondag:
  Gesloten
Uitzonderingen
 • 26-05-2022:
  Gesloten

Microvezel banken

Bij Mokana Meubelen Enschede vindt u een uitgebreid assortiment meubels, van eettafels tot banken en van kasten tot fauteuils en andere meubels. U kunt vrijwel uw hele huis inrichten met onze meubels. Welke woonstijl u ook heeft, we zijn ervan overtuigd dat u bij ons meubels vindt die aan al uw wensen en eisen voldoen. Welke ruimte in huis wilt u een makeover geven? Mokana werkt met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten zoals bijvoorbeeld Koopmans Meubelen, Van der Drift meubelen, Nouvion, Landmobel, Nijwie, Eleonora en meer. Voldoende reden dus om ons aanbod meubels te bekijken!

Voordelen bank microvezel

Microvezel stof bestaat uit synthetische vezels. Een microvezel bank is uitermate geschikt voor intensief woongebruik, ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen. Een microvezel bank is namelijk slijtvast, neemt geen vocht op en behoudt lang zijn kleur. U heeft dus lang plezier van een bank microvezel.

Microvezel stof bank

Een microvezel bank komt in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo vindt u bij Mokana Meubelen 2-zits banken, 3-zits banken, maar ook hoekbanken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Mokana Meubelen vindt u een bank met microvezel stof die bij uw interieur past. Naast design is zitcomfort uiteraard erg belangrijk. Bent u op zoek naar microvezel bank met een stevige zit of juist een plofbank waar u heerlijk in kunt wegzakken? Een plofbank is heerlijk om in te relaxen maar een microvezel bank met stevige zit maakt het zitten en opstaan makkelijker.

Weet u al waar de microvezel bank komt te staan? Het is verstandig hier goed van tevoren over na te denken wanneer u een bank uitkiest. Lichtinval heeft bijvoorbeeld een grote impact op de kleur van stof van de bank en de ruimte. Is er sprake van weinig lichtinval? Dan kunt u beter voor een lichte stof kiezen, is er juist sprake van veel lichtinval? Dan kunt u zowel lichte als donkere stoffen kiezen. Bij Mokana Meubelen heeft u keuze uit meer dan 500 stoffen. Zowel effen stoffen als motief stoffen. Naast het design en zitcomfort is kwaliteit heel belangrijk wanneer u een bank gaat uitkiezen. Om deze reden werkt Mokana Meubelen alleen samen met gerenommeerde stofleveranciers zoals Textafoam, Keymer en diverse andere.

Microvezel bank kopen

Bent u op zoek naar een prachtige microvezel bank? Bij Mokana Meubelen vindt u een breed assortiment banken van hoogwaardige kwaliteit voor in elke interieur. Van een Scandinavisch interieur tot een modern interieur en van een landelijk interieur tot een vintage interieur. Wilt u de microvezel bank in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier kunt u het zitcomfort ervaren en de stoffen van dichtbij bekijken en voelen. Uiteraard beantwoorden onze adviseurs met liefde al uw vragen en kunnen u helpen bij het maken van een goede keuze. U kunt onze showroom bezoeken zonder afspraak en gratis parkeren voor de deur.

Bekijk ook al onze andere bankstellen.

Chat offline