menu

Taal
 • 0
 • Geen producten in de winkelwagen.

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  13:00 tot 18:00
 • Dinsdag:
  10:00 tot 18:00
 • Woensdag:
  10:00 tot 18:00
 • Donderdag:
  10:00 tot 18:00
 • Vrijdag:
  10:00 tot 18:00
 • Zaterdag:
  10:00 tot 17:00
 • Zondag:
  Gesloten
Uitzonderingen
 • 26-05-2022:
  Gesloten

Cognac hoekbanken

Is jouw bank aan vervanging toe? Dan ben je misschien al wel voorzichtig aan het kijken naar een nieuwe. In dat geval ben je ongetwijfeld ook en hoekbank cognac tegengekomen. De kleur cognac heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen, waardoor je steeds meer meubelen in deze kleur tegenkomt. Als je dit een mooie kleur vindt, wil je zelf mogelijk ook wel een cognac hoekbank kopen. Wat dat betreft ben je bij Mokana aan het juiste adres. In ons assortiment kom je namelijk diverse cognackleurige hoekbanken tegen. Hierdoor zit er voor jou ongetwijfeld ook een geschikte hoekbank cognac tussen.

Cognac bank

Voordelen van een hoekbank

Vroeger kwam je vrijwel uitsluitend twee- en driezitsbanken tegen in een zithoek. Tegenwoordig hebben veel mensen deze banken ingeruild voor een grote(re) hoekbank. Zo’n bank brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst is een hoekbank cognac vaak een stuk groter dan een twee- of driezitsbank. Hierdoor creëer je meer zitplaatsen. Een tweede voordeel van een hoekbank is dat je er lekker op kunt relaxen. Doordat de bank voorzien is van een hoek, kun je jouw benen languit gooien. Op het andere deel van de bank kunnen dan nog gewoon mensen zitten. Dit is vaak niet mogelijk als je jouw benen languit gooit op een twee- of driezitsbank.

Waarom een hoekbank cognac?

Hoekbanken zijn er vandaag de dag in allerlei kleuren. Daarom vraag jij je mogelijk af waarom je juist voor een hoekbank cognac kiest. De meeste mensen kiezen voor cognac omdat het een warme kleur is. Daarbij komt dat je deze kleur makkelijk combineert met andere kleuren. Een cognac hoekbank misstaat bijvoorbeeld niet bij een zwart, wit, zwartwit, bruin of grijs interieur. Dit zijn overigens niet de enige kleuren waarbij een hoekbank in cognac kleur goed staat. Cognac matcht namelijk ook goed met meer opvallende kleuren. Zo combineren veel mensen een hoekbank cognac bijvoorbeeld ook met blauw, groen of roze.

Voor ieder interieur een geschikte cognac hoekbank

Wie denkt dat een hoekbank cognac niet geschikt is voor zijn of haar interieur, heeft het mis. Doordat cognac matcht met veel verschillende kleuren, misstaat een hoekbank in cognac kleur vast en zeker ook niet in jouw interieur. Daarbij komt dat zo’n hoekbank verkrijgbaar is in verschillende soorten en maten. In het assortiment van Mokana kom je bijvoorbeeld een cognac hoekbank tegen met de hoek aan de linkerkant, maar ook met de hoek aan de rechterkant. Daarbij komt dat een hoekbank cognac verkrijgbaar is in verschillende formaten. Hierdoor moet het wel heel raar lopen wil je geen geschikte hoekbank in cognac kleur vinden bij Mokana

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over een hoekbank cognac die je bij ons hebt gezien? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur te bereiken via 053-4335032. Je kunt jouw vraag ook stellen door ons contactformulier in te vullen of door te mailen naar [email protected] Wil je een hoekbank cognac graag met eigen ogen aanschouwen? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom aan de Hogelandsingel 49 in Enschede.

Bekijk ons gehele assortiment hoekbanken.

Chat offline