Winkelmand
SHOWROOM SALE OP ONZE EERSTE VERDIEPING IN HET KERKGEBOUW. EEN VOORPROEFJE VIND JE HIER!SHOWROOM SALE KERKGEBOUW

Houten dieren

Een blikvanger in de tuin of op kantoor? Bekijk onze unieke houten dieren gemaakt van massief teakhout en suarhout. Deze eyecatchers hebben een unieke uitstraling en kunnen zowel buiten als outdoor gebruikt worden na impregnatie maar ook binnen in een ontvangstruimte. Bent u op zoek naar een grote leeuw, aap, stier, paard of gorrilla van massief hout? Kom snel langs in onze showroom aan de Hogelandsingel 49 in Enschede.

 

Houten dieren van massief hout

In onze woonwinkel vindt u een grote collectie aan unieke houten dieren van onder andere teakhout, suarhout en hardhout. Een dier van hout is een echte blikvanger en trekt de aandacht in een grote ruimte of in uw tuin of buitenruimte.

Diverse soorten houten dieren van teak

Onze houten dieren worden geïmporteerd uit Indonesië en in onze woonwinkel aan de Hogelandsingel 49 in Enschede vindt u onder andere meerdere dieren van hout zoals Gorilla’s.   leeuwen, paarden, apen, vissen, herten maar ook unieke grote dinosaurussen gemaakt van hout.

Houten dier als decoratie

Een houten dier wordt vaak gebruikt als decoratie object in een grote ruimte of als echte blikvanger in de tuin als outdoor object. In onze meubelwinkel in Enschede hebben we meerdere houten beelden van dieren op staanders maar ook als levensgroot object nagemaakt van hout. Bent u op zoen naar een een dier van hout dan nodigen wij u graag uit onze onze showroom of informeer naar de mogelijkheden via de mail.

Houten schildpad als dier van hout

De hardloper in onze houten dieren collectie is absoluut de schildpad van hout die wordt gebruikt als salontafel en eventueel leverbaar is met of zonder glasplaat. De schildpadden van hout zijn leverbaar in naturel of zwart en volledig massief uit een stuk hout.

Olifant dier van massief hout als decoractie object

Onder de houten dieren collectie hebben wij ook unieke grote en kleine olifanten volledig handgemaakt van teakhout. Deze bijzonder houten olifanten zijn echte unieke meubelstukken en zorgen voor een absolute unieke sfeer in de tuin als outdoor object.

Filter:
  • Sorteren
  • Merk
  • Materiaal
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.