In verband met de feestdagen zijn wij 24, 25, 26, 31 december en 1 januari gesloten.

KOOPZONDAG!

6 JANUARI 2019

12.00 tot 17.00 uur

Mokana Meubelen

Over Mokana Meubelen Enschede

Mokana Meubelen V.O.F. is in 1998 begonnen als kleine meubelwinkel aan de Hogelandsingel 47 in Enschede. In 2002 is de winkel uitgebreid naar de Hogelandsingel 49 en momenteel kunt u in onze lifestyle woonwinkel terecht voor ca. 1200 m2 aan bankstellen, stoelen, fauteuils en overige meubelen.

De meubelwinkel in Enschede is voornamelijk gespecialiseerd in zitmeubelen, u vindt in onze meubel showroom dan ook meer dan 100 bankstellen, stoelen en fauteuils en daarbij diverse items zoals tafels, salontafels, kasten en woonprogramma’s welke u ook uitgebreid kunt bekijken op onze website.

Om de hoge kwaliteit te kunnen leveren die u als klant van ons mag verwachten werken wij uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde meubelfabrikanten en merken welke garant staan voor goede service en garantie.

Met onze eigen bezorgdienst leveren wij onze meubelen uit door heel Nederland, België en Duitsland, door dit in eigen handen te houden en niet uit te besteden aan externe bedrijven bieden wij ook op het gebied van uitlevering en service aan huis een uitstekende service.

Als hecht familie bedrijf staat persoonlijk en direct contact hoog in het vaandel, indien u na aankoop een vraag heeft over uw meubel kunt u ook altijd terecht bij ons terecht en trachten wij u op de beste manier te helpen.