mokana-logo-final
Winkelmand
DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!
Gefilterd op:
  • HE Design
Wis selectie

HE design

HE design is een ontstaan in Nederland, Tilburg. De zitmeubelen van HE design zijn van hoog kwaliteit met een prettig zitcomfort. HE design maakt zitmeubelen voor een modern interieur. HE design doet niet aan massaproductie. De stoelen worden namelijk vormgegeven door HE design specialisten zelf.

1 - 36 van 48 artikelen

HE design

naast dat de stoelen er goed uit moeten zien vinden de specialisten van HE design ook dat ze lekker moeten zitten. Dus voordat de stoelen worden uitgeleverd worden ze op verschillende onderdelen getest zodat ze kwaliteit gemixt met comfort kunnen garanderen. "Je eigen smaak, je eigen meubels'' dat is het motto van HE design. Alle HE design meubelen die worden geproduceerd is in eigen beheer. Daarmee onderscheid HE design ich van de doorsnee fabrikant.

HE design stoelen

De stoelen van HE design zijn elegant en slank. De stoelen hebben een rustgevende uitstraling en zullen zorgen voor maximaal comfort. De stoelen van HE design zijn stuk voor stuk uniek op hun eigen manier. Op die manier kan je je persoonlijke stijl makkelijk terug vinden in het assortiment van HE design. De meeste items van HE design mogen wel gezien worden met hun elegante en rustgevende design. 

HE design en Mokana Meubelen

Uiteraard hebben we hier bij Mokana Meubelen een groot aanbod aan zitmeubelen van HE design. Heb je iets moois gezien? Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Bekijk je het toch liever in het echt, je bent altijd welkom in onze showroom in Enschede, Hogelandsingel 49. We helpen je graag met het vinden van het perfecte item voor jou.

Filter:
  • Sorteren
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.