mokana-logo-final
Winkelmand
KOOPZONDAG 03-12-2023 (12.00 t/m 17.00 uur)  KOOPZONDAG 03-12-2023 (12.00 t/m 17.00 uur)

Stoffen banken

Ben je op zoek naar de perfecte stoffen bank die naadloos aansluit bij jouw unieke stijl? Bij Mokana Meubelen ontdek je een uitgebreide selectie stoffen banken die niet alleen je interieur verrijken, maar ook voldoen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een gezellige hoekbank, een elegant 2-zitsbankje, of een royale 3-zitsbank, in onze diverse collectie vind je beslist het ideale stoffen bankstel voor jouw interieur.

Waarom kiezen voor een stoffen bank?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor een bankstel van stof. Mokana heeft de belangrijkste redenen voor je onder elkaar gezet:

 • Zachte en comfortabele stoffen banken

Een stoffen bank is heerlijk zacht. Het geeft ook meteen een gezellige uitndogende sfeer aan een woonkamer. Je krijgt echt zin om na een dag werken lekker neer te ploffen op een bank van stof.

 • Veel keuzemogelijkheden aan stof

Bij Mokana vind je veel verschillende soorten mogelijkheden qua stof. Zo hebben we bijvoorbeeld banken in teddystof, bouclé, ribstof, adore/velours en fusion bankstellen. Er zijn naast stoffen ook veel verschillende kleuropties, waardoor je de ideale bank voor jouw woonkamer naar wens kunt samenstellen.

 • Betaalbaarder dan leren banken

Over het algemeen zijn stoffen banken wat betaalbaarder dan leren banken. En als je de bank goed onderhoudt, dan kun je jarenlang plezier hebben van jouw stoffen bankstel. 

 • Kindvriendelijke stoffen bankstellen

Bij een leren bank moet je met kinderen oppassen voor krassen en beschadigingen. Bij een stoffen bank is dit minder aan de orde en ze voelen ook nog eens warmer aan. Ideaal voor als je kleine kinderen in huis hebt. 

Kom langs bij Mokana Meubelen en kies jouw stoffen bank!

Een bankstel van stof kopen doe je niet zomaar - het is een investering waar je nog lang van wil genieten. Voor een indruk kun je uiteraard kijken in onze webshop, maar om een bank echt te ervaren en aan te voelen nodigen we je graag uit om langs te komen bij Mokana Meubelen in Enschede. We hebben een unieke woonwinkel waar we jou perfect kunnen adviseren en we weten zeker dat er in jouw interieurstijl een passende bank van stof verkrijgbaar is. Onze woonadviseurs kennen al onze banken precies en weten ook welke mogelijkheden qua grootte en stof er beschikbaar zijn. We zijn gevestigd aan de Hogelandsingel 49 en daar kun je nog veel meer wooninspiratie opdoen voor een compleet interieur. 

Filter:
 • Sorteren
 • Merk
 • Kleur
 • Materiaal
 • Hoogte
 • Diepte
 • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.