menu

Taal
 • 0
 • Geen producten in je winkelwagen.

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  12:00 tot 17:00
 • Dinsdag:
  09:00 tot 17:00
 • Woensdag:
  09:00 tot 17:00
 • Donderdag:
  09:00 tot 17:00
 • Vrijdag:
  09:00 tot 17:00
 • Zaterdag:
  10:00 tot 17:00
 • Zondag:
  Gesloten
Meubelonderhoud textiel

Meubelonderhoud textiel

Meubelonderhoud voor textiel

Bij Mokana Meubelen in Enschede vindt u een groot assortiment aan meubelen die bekleed zijn met textiel. Deze meubelen worden gebruikt bij verschillende stijlen. Zoals de landelijke stijl, industriële stijl en vintage stijl. Op onze website vindt u de nieuwste meubelen met textiel.

We bieden u verschillende soorten meubelen die met textiel bekleed zijn.  We bieden een ruime collectie aan. Bij Mokana Meubelen bent u verzekerd van hoogwaardig gebruik van materialen en kwaliteit.

Toch is het ook heel belangrijk dat u uw meubels van textiel onderhoudt en verzorgd zodat uw meubelen langer mee gaan. Het type onderhoudsmiddel dat u dient te gebruiken voor het onderhouden van uw meubels, ligt aan het soort materiaal wat gebruikt wordt.

Bekijk bijvoorbeeld eens deze stoelen die bekleed zijn met textiel. Bijvoorbeeld stoel Rowan, stoel Palma of eetkamerstoel Scarlett. 

Mocht u nou toch advies willen over het gebruik van onderhoudsproducten, staan wij voor u klaar in de winkel of kunt u een email sturen.

Vrijblijvende inspiratie en advies over alle mogelijkheden in onze showroom van onze verkopers.

Bij Mokana Meubelen heeft u keuze uit een groot assortiment meubelen van veel grote leveranciers. Hierdoor zijn praktisch al uw wensen mogelijk. Komt u vooral eens kijken in onze woonwinkel aan de Hogelandsingel 49 in Enschede en onze verkopers helpen u met al uw vragen en wensen. Naast dat kunnen zij u ook aan nieuwe ideeën helpen zodat uw nieuwe meubelen een echte toevoeging is aan uw interieur.

De woonwinkel van Mokana Meubelen in Enschede

In onze woonwinkel aan de Hogelandsingel 49 in Enschede hebben wij ons hele assortiment uitgestald zodat u deze in het echt kunt bewonderen. Kom dan ook vooral eens langs om te kijken hoe uw nieuwe stoel of fauteuil er in het echt uitziet.

Meubelen van Meubelonderhoud textiel

Chat offline