menu

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  Gesloten
 • Dinsdag:
  Gesloten
 • Woensdag:
  Gesloten
 • Donderdag:
  Gesloten
 • Vrijdag:
  Gesloten
 • Zaterdag:
  Gesloten
 • Zondag:
  Gesloten
Ladenkast

Ladenkast

Stoere ladekasten in woonwinkel van Mokana Meubelen Enschede.

Bij Mokana Meubelen vindt u een enorme collectie kleinmeubelen van grote leveranciers. Zoals ByBoo, Kolony en Tower Living. Maak uw interieur compleet met industriële, landelijke of luxe ladekasten.  De juiste ladenkast kan in een woonkamer, keuken of slaapkamer de sfeer net even afmaken. De ladenkast zal bijdragen aan een robuuste, stoere, luxe of warme uitstraling in uw kamer.

Geheel in stijl van onze overige meubelen, hebben we een grote selectie ladekasten die u kunt bekijken via de website of in onze winkel in Enschede. Een ladenkast is onmisbaar in uw interieur. Bij Mokana Meubelen bent verzekerd van gebruik van hoogwaardig materiaal en kwaliteit.

Bij Mokana Meubelen koopt u  stoere, luxe of industriële ladekasten. Bekijk bijvoorbeeld stoere ladekast met 12 lades, nachtkastje mango of Venetië ladenkast.

Heeft u de juiste ladekast voor uw interieur gevonden? Als dit op voorraad is, wordt dit binnen 3 dagen verzonden. Uiteraard begrijpen wij dat de juiste kleinmeubelen uitzoeken best lastig kan zijn. Wij staan via de mail en in de showroom klaar om u te helpen met het uitzoeken van het juiste ladenblok.

Vrijblijvende inspiratie en advies van onze verkopers.

Bij Mokana Meubelen heeft u keuze uit een ruim assortiment ladekasten in verschillende stijlen van verschillende leveranciers. Hierdoor zijn al u wensen mogelijk.

Om u op beste manier te helpen hebben wij een team van ervaren verkopers. Zij kunnen u niet alleen helpen een keuze te maken of uw vragen beantwoorden, maar staan ook klaar om u aan nieuwe ideeën te helpen zodat uw interieur nog meer eigen voelt.

Showroom en woonwinkel in Enschede

In onze woonwinkel in Enschede aan de Hogelandsingel 49 kunt u altijd terecht voor al uw vragen. Of als u advies nodig heeft van één van onze verkopers of onze collectie wilt bewonderen en testen. Kom gerust eens langs!

Meubelen van Ladenkast

Chat offline