menu

Taal
 • 0
 • Geen producten in de winkelwagen.

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  13:00 tot 18:00
 • Dinsdag:
  10:00 tot 18:00
 • Woensdag:
  10:00 tot 18:00
 • Donderdag:
  10:00 tot 18:00
 • Vrijdag:
  10:00 tot 18:00
 • Zaterdag:
  10:00 tot 17:00
 • Zondag:
  Gesloten
Uitzonderingen
 • 26-05-2022:
  Gesloten

Ribstof banken

Bent u een ribstof liefhebber? Dan kan een ribstof bank niet missen in uw interieur. Een ribstof bank staat prachtig in elk interieur en zit daarbij ook nog eens heerlijk. Bij Mokana Meubelen vindt u banken in ribstof in verschillende maten en uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ribstof bank grijs, ribstof bank blauw, ribstof bank groen, ribstof bank beige of een bank ribstof bruin. U vindt in onze collectie ribstof banken geheid een prachtig exemplaar die voldoet aan al uw woonwensen. Bekijk onze webshop en ontdek onze prachtige collectie ribbanken!

Bank ribstof

U heeft bij Mokana Meubelen keuze uit verschillende modellen, opstellingen en kleuren banken. U kunt kiezen voor een 2-zits, 3-zits ribstof bank, nog groter of voor een hoekbank. Afhankelijk van hoeveel zitplaatsen u wenst, maakt u een geschikte keuze. Een bank met ribstof zien we vaak in een landelijk interieur maar past ook zeer goed bij andere woonstijlen. Van een modern interieur tot een landelijk interieur en van een Scandinavisch interieur tot een retro interieur. Dit maakt een bank met ribstof een zeer gewilde bank.

Ribstof heeft zachte ribbels in de lengterichting van de stof. De stof is veelal gemaakt van synthetische vezels zoals polyester, polyacryl en katoen. Een bank van ribstof is heel erg sterk en dus geschikt voor intensief woongebruik. Ideaal voor als u een gezin heeft of regelmatig vrienden en familie over de vloer heeft en de bank veel gebruikt wordt. Ribstof voelt zacht aan en heeft een luxe en elegante uitstraling.

Ribstof bank kopen bij Mokana Meubelen

Heeft u uw zinnen gezet op een ribstof bank? Dan is het zeker de moeite waard om onze collectie ribstof banken te bekijken. Mokana Meubelen heeft een divers assortiment banken van hoogwaardige kwaliteit waar u uit kunt kiezen. Wanneer u een bank van ribstof gaat uitzoeken is het belangrijk te kijken naar de zitcomfort en de opstelling van de bank. Bent u op zoek naar een ribstof bank met stevige zit of bent u op zoek naar ribstof bank waar u lekker in kunt wegzakken? Naast de zitcomfort is het belangrijk na te denken over de opstelling van de ribstof bank. Heeft u bijvoorbeeld een grote woonkamer? Dan is een hoekbank wellicht iets voor u. Met een hoekbank creëert u veel zitplaatsen en maakt u optimaal gebruik van de ruimte.

Vaak wordt gedacht dat een hoekbank niet geschikt is voor een kleine woonruimte maar niks is minder waar. Wanneer u een kleine woonkamer heeft is een hoekbank ook zeer zeker geschikt. Een hoekbank is misschien groot maar het oogt vaak een stuk rustiger in een kleine ruimte, dan wanneer u kiest voor verschillende kleine zitmeubels. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij ons vindt u prachtige en comfortabele exemplaren van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u lang zitplezier.

Advies nodig?

Ziet u een ribstof bank wel in uw interieur staan? Bekijk dan ons aanbod ribstof banken en ontdek de verschillende mogelijkheden. Vind u het moeilijk een keuze te maken voor een ribstof bank? Wij helpen u graag. Kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit en het zitcomfort van onze ribstof banken of neem contact met ons op!

Bekijk ook eens onze andere bankstellen op de website.

Chat offline