mokana-logo-final
Winkelmand
DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!DONDERDAG KOOPAVOND GEOPEND TOT 20.00 UUR!
Gefilterd op:
  • MondiArt
Wis selectie

MondiArt

Ruim 30 jaar geleden is in Nederland MondiArt opgericht, nu een bedrijf met de meest inspirerende kunststukken. Voor de beste wanddecoratie heeft MondiArt alles wat je zoekt. En dat allemaal zo milieuvriendelijk mogelijk. De frames zijn namelijk 100% gerecycled 66% daarvan is gemaakt van PET flesjes. 

1 - 4 van 4 artikelen

MondiArt kunst

Een interieur is nooit af met een lege muur, MondiArt heeft daarvoor de meest stijlvolle wanddecoraties. Met een Groot aanbod is er voor jou stijl een passend kunststuk. Gekleurd of zwart wit, klassiek of modern. Een kunsstuk van MondiArt geeft sfeer en warmte in je woning. MondiArt vindt de inspiratie vanuit de hele wereld om zo de meest unieke schilderijen en kunststukken te kunnen aanbieden. Die inspiratie kan je terug vinden in de schilderijen, dat is wat MondiArt onderscheid van de rest.

MondiArt

'Geïnspireerd door de wereld, gemaakt in Nederland' is het logo ondertitel van MondiArt. In de jaren 90 is in Eindhoven MondiArt opgericht en uiteindelijk uitgegroeid tot een grote kunsthandelaar. Veel van de MondiArt kunst is geïnspireerd door Dieren Landen of Gebouwen. De kunststukken worden in Eindhoven gemaakt en wordt over de hele wereld verstuurd

MondiArt en Mokana

Uiteraard hebben we hier bij Mokana Meubelen een groot aanbod aan kunststukken van MondiArt. Heb je iets moois gezien? bestel eenvoudig via onze webshop. Bekijk je het liever in het echt, je bent altijd welkom in onze showroom in Enschede, Hogelandsingel 49. Onze medewerkers helpen graag met het vinden van het perfecte item voor jou.

Filter:
  • Sorteren
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.