menu

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  13:00 tot 18:00
 • Dinsdag:
  10:00 tot 18:00
 • Woensdag:
  10:00 tot 18:00
 • Donderdag:
  10:00 tot 18:00
 • Vrijdag:
  10:00 tot 18:00
 • Zaterdag:
  10:00 tot 17:00
 • Zondag:
  Gesloten
Uitzonderingen
 • 27-04-2021:
  Gesloten
Nouvion

Nouvion

Duurzame, stijlvolle en tijdloze meubelen van topkwaliteit: dát is Nouvion. Van Nederland, België en Duitsland tot Zweden en zelfs de Verenigde Staten en Canada. Dagelijks genieten over de hele wereld mensen van het comfort en gebruiksgemak van onze producten. Met de hoogwaardige zitmeubelen, tafels en bedden van Nouvion bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.

MEUBELEN GESTOELD OP KWALITEIT

Nouvion B.V. is een producent van kwalitatief hoogwaardige meubelen, zoals stoelen, tafels, sofa’s en kasten. In onze moderne fabriek worden al meer dan twintig jaar de meest uiteenlopende producten vervaardigd: van stijlvolle eetkamerstoelen en fraaie armstoelen tot vele andere zitmeubelen, en zelfs tafels, banken en bedden. Zo’n 150 enthousiaste medewerkers leggen hiervoor een sterk staaltje vakmanschap aan de dag. Onze meubelen vinden hun weg naar detaillisten in Nederland, België, Duitsland, Zweden, de Verenigde Staten en Canada.

HOOGWAARDIGE STOELEN, TAFELS EN BANKEN

Met een product van Nouvion profiteert u van stijlvol comfort dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. We werken louter met zorgvuldig geselecteerde materialen en zijn voortdurend op zoek naar innovaties en trends in de markt. Het resultaat ziet u terug in onze aansprekende collectie. Door intensieve samenwerking met tal van leveranciers kunnen we constante topkwaliteit garanderen. Of het nu gaat om een eettafel, bankstel, bed of om woonkamerstoelen: onze producten staan garant voor ultiem wooncomfort.

MERKEN VAN NOUVION

Nouvion voert twee merken: Loom en Nouvion.

Origineel Loom Furniture staat al jarenlang bekend als kwaliteitsmerk. Typerend zijn het vernuftige design en de duurzame, hoogwaardige materialen. De authentieke Loom-zitmeubelen vonden al snel hun weg naar consumenten buiten Nederland.

Hetzelfde geldt voor het brede scala aan stoelen, tafels, banken en bedden van Nouvion. Al onze meubelen worden in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Chat offline