menu

Taal
 • 0
 • Geen producten in je winkelmand.

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  13:00 tot 18:00
 • Dinsdag:
  10:00 tot 18:00
 • Woensdag:
  10:00 tot 18:00
 • Donderdag:
  10:00 tot 18:00
 • Vrijdag:
  10:00 tot 18:00
 • Zaterdag:
  10:00 tot 17:00
 • Zondag:
  Gesloten
Uitzonderingen
 • 24-05-2021:
  Gesloten
Haros Meubelen

Haros Meubelen

Grote en royale banken en hoekbanken is de specialiteit van Haros.

De banken van Haros zijn voorzien van goede kwaliteit materialen, en worden gestoffeerd met de meest modieuze stoffen, welke men kan kiezen uit een zeer uitgebreide stoffencollectie.

Om maar een klein voorbeeld te noemen, waaruit de banken van Haros geproduceerd worden, zijn: de romp (het binnenframe) bestaat uit: de dragende delen bestaan uit meubelplaat, de vormende delen zijn van spaanplaat, en dit alles wordt weer ondersteund door beukenregels. Voor de vering van het zitgedeelte, gebruiken wij ijzeren nozagvering en voor de vering van het ruggedeelte worden elastische banden gebruikt. Dit alles wordt afgewerkt met een laag eerste klas polyether, welke weer voorzien is van een laag dacron.

Ook kunt u kiezen uit het “nonchalante” zitten of het meer “intensieve” zitten. Hiervoor hebben wij de keuze uit de latex zitvullingen (een zachte vulling, welke bestaat uit kleine vlokjes die geproduceerd worden van 100 % natuurrubber) die voor het “nonchalante” zitten zorgen, of als men liever kiest voor het “intensieve” zitten, dan adviseren wij een polyethervulling (een harde vaste vulling) welke dan voor stevig zitten zorgt. De vullingen van de rugkussens zijn voorzien van skyron (een gesiliconiseerde vezelvulling, welke gekaard is om een zo groot mogelijk volume te bereiken). Bij de rugkussens kan men een keuze maken uit allemaal “kleine losse rugkussens”, of men kiest voor twee grote rugkussens.

Keerbare zit en rugkussens met latex of koudschuim.

Alle “losse” zit- en rugkussens zijn “keerbaar”, dat wil zeggen dat zit- en rugkussens aan beide zijden gestoffeerd zijn, zodat men het kussen kan omkeren. Ook zijn deze kussens voorzien van “ritsen” zodat men de hoezen van het kussen kan afhalen, om deze eventueel, indien de stof zich daar toe leent, te laten reinigen.

Vele mogelijkheden qua stoffering bij Haros meubelen

Ook is het mogelijk de kleine losse rugkussens “om en om” stofferen. Dat wil zeggen, dat u de mogelijkheid heeft om de ene zijde van het kussen in een “patroonstof” en de andere zijde in een “effen/ uni stof” te stofferen. Zo heeft u de mogelijkheid om de bank iedere keer weer een andere uitstraling te geven. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de piping/ biezen om de zit- en rugkussens een andere kleur geven, dat wil zeggen, u kiest een bepaalde patroonstof, maar laat de piping/ biezen afwijken in een andere kleur stof. Kortom u kunt uw bank bijna, wat betreft de stofkeuze, helemaal zelf samenstellen. Ook is er de mogelijkheid, als het model dit toelaat, om deze dan te voorzien van “leeraccenten”. Sommige modellen kunnen zelfs helemaal in het leder gestoffeerd worden, welke ook weer bestaat uit een ruim assortiment kwaliteit leder, en diverse lederkleuren

Meubelen van Haros Meubelen

Chat offline