menu

Taal
 • 0
 • Geen producten in de winkelwagen.

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  13:00 tot 18:00
 • Dinsdag:
  10:00 tot 18:00
 • Woensdag:
  10:00 tot 18:00
 • Donderdag:
  10:00 tot 18:00
 • Vrijdag:
  10:00 tot 18:00
 • Zaterdag:
  10:00 tot 17:00
 • Zondag:
  Gesloten
Uitzonderingen
 • 26-05-2022:
  Gesloten

Eleonora meubelen

Het waren de jaren ’90 en Willem Schakel ging op liefdadigheidsreis naar Roemenië. Schakel ontmoette een meisje, genaamd Eleonora. Toen Eleonora hem meenam naar de meubelmakerij van haar ouders, had Willem Schakel absoluut geen idee wat voor impact dit op hem en zijn toekomst zou hebben. Maar voor Schakel was het liefde op het eerste gezicht: meubels werden zijn passie. Hij investeerde in het bedrijf en haalde meubels naar Nederland. Zo geschiedde, is Eleonora meubelen al 25 jaar een toonaangevende meubelzaak gevestigd te Barneveld. Voor het kopen van deze prachtige meubels ben je bij Mokana helemaal aan het goede adres.

Meubelen van Eleonora meubelen

Willem Schakel was niet op zijn achterhoofd gevallen toen hij de meubelen uit Roemenië naar Nederland haalde, en dat zijn ze met de meubelen van Eleonora meubelen nog steeds niet. Hip, hot and happening. Bijtijds, comfortabel en in alle vormen en maten die je je maar kan voorstellen. De kwaliteit van Eleonora meubelen zijn uitstekend en het bedrijf focust zich op meubelen die uitstekend bij de trends van vandaag en morgen passen.

Eettafels van Eleonora meubelen

Vrienden over de vloer of gezellig met het gezin aan tafel? Dan komt een mooie eettafel zeker goed van pas. De eettafels van Eleonora meubelen zijn verkrijgbaar op onze website en het zijn prachtige exemplaren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tafel waar je met gemak met acht personen aan kan eten, maar wil je voor een iets kleinere optie gaan dan is een vier-persoons tafel natuurlijk een goed formaat. De eettafels zijn beschikbaar met verschillende poten. Zo is de spinpoot tegenwoordig een graag geziene poot in de woonkamer. Dit is een poot die vanuit het midden van de onderkant van de tafel loopt en uitmondt in een poot van 4×2 ‘poten’. Een klassieker misstaat natuurlijk ook nooit, daarom heeft Eleonora meubelen nog steeds genoeg tafels met één poot aan elke hoek. Wat tegenwoordig een ontzettend hippe touch kan geven aan jouw interieur, is zorgen dat de salontafel dezelfde stijl heeft als de eettafel. Eleonora meubelen speelt hier goed op in en heeft van veel eettafels een ‘mini-versie’ gemaakt. Lager, smaller, maar met dezelfde look en hetzelfde materiaal; de bijpassende salontafel.

Stoelen van Eleonora meubelen

Stoelen in overvloed. Stoelen die passen bij de eettafel, en stoelen die passen in het zitgedeelte van de woonkamer. Of zoek je juist een stoel die past in de slaapkamer? De stoelen van Eleonora meubelen stellen in ieder geval nooit teleur! Voor eettafel stoelen kan je ervoor kiezen om een stoffen stoel te kiezen, maar wat ook niet misstaat -zeker niet bij hout- is een leren exemplaar! Wil je een meer originele toon in je huis, wellicht kan je dan een bartafel bij de keuken plaatsen en twee mooie barkrukken van Eleonora meubelen plaatsen. Ook in barkrukken zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Voor het zitgedeelte van jouw woonkamer is een multifunctionele stoel altijd handig. Je wilt immers niet onderuitgezakt met vrienden zitten, maar ook niet kaarsrecht voor de televisie hangen. De stoelen van Eleonora meubelen combineren het beste van twee werelden: ze geven voldoende steun om de rug recht te houden, maar zijn ook comfortabel genoeg voor een hangavond voor de televisie.

Wandkasten van Eleonora meubelen

Bij het inrichten van jouw woonkamer kan een mooie doch functionele wandkast eigenlijk niet ontbreken. Waar kan je anders ongezien je papierwerk en rommeltjes in kwijt? En hoe hou je het servies anders stofvrij? Gelukkig hebben de meubelen van Eleonora meubelen ook hiervoor de perfecte oplossing. Het assortiment biedt namelijk wandkasten voor elk soort interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan open kasten, kasten met deuren gecombineerd met open planken, of volledig gesloten kasten. De materialen van de wandkasten van Eleonora meubelen variëren van hout tot aan ijzer. Voor elk interieur is een perfecte kast te vinden. Je kan er bij Eleonora meubelen ook voor kiezen om een wandkast met bijpassende televisiekast aan te schaffen. Wanneer je deze twee kasten in één lijn houdt, creëer je rust in je interieur.

Meubelen van Eleonora meubelen kopen bij Mokana

In onze woonwinkel in Enschede vind je een breed scala aan meubelen van Eleonora meubelen. Op zoek naar nieuwe stoelen, een nieuwe bank, een nieuwe wandkast of een nieuwe eettafel? Kom dan vooral langs bij onze woonwinkel! Wij luisteren graag met je mee en onze adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ben je op zoek naar een meubel van Eleonora wat momenteel niet op de website staat? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact met ons op of via het contactformulier op onze website.

Chat offline