menu

Taal
 • 0
 • Geen producten in de winkelwagen.

Hogelandsingel 49, Enschede +31 (0)53 433 50 32 info@mokana.nl
Openingstijden
 • Maandag:
  13:00 tot 18:00
 • Dinsdag:
  10:00 tot 18:00
 • Woensdag:
  10:00 tot 18:00
 • Donderdag:
  10:00 tot 18:00
 • Vrijdag:
  10:00 tot 18:00
 • Zaterdag:
  10:00 tot 17:00
 • Zondag:
  Gesloten
Uitzonderingen
 • 26-05-2022:
  Gesloten

Country style meubels

Ben je helemaal weg van de country stijl? Dan wil je mogelijk ook wel invloeden uit deze stijl terug laten keren in jouw woning. Veel mensen denken dat dit een lastige opgave is, maar dat is niet het geval. Bij Mokana kun je namelijk verschillende country stijl meubelen kopen. Wanneer je jouw woning inricht met dergelijke meubelen, geef je jouw interieur een landelijk tintje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje in het assortiment country stijl meubelen van Mokana om te zien of er iets voor jou tussen zit.

Country style meubels

Wat zijn country stijl meubels

Niet iedereen weet wat er bedoeld wordt met country style meubels. Toch is de kans groot dat je er weleens van gehoord hebt. Mogelijk staan er zelfs wel een aantal van dergelijke meubelen in jouw woning. Meubels country style staan in Nederland ook wel bekend als meubels uit de landelijke stijl. Binnen deze stijl worden veel natuurlijke materialen gebruikt. Zo zijn veel country stijl meubelen bijvoorbeeld gemaakt van hout. Daarnaast zijn stof en metaal ook materialen die veel terugkeren binnen deze stijl. Wil je jouw woning inrichten volgens de country stijl? Kies dan voor landelijke meubelen.

Groot en divers assortiment country style meubelen

Wie op zoek is naar country stijl meubelen doet er goed aan een kijkje te nemen in het assortiment van Mokana. Wij verkopen namelijk talloze meubelen die naadloos aansluiten bij deze stijl. Zo kom je in ons assortiment bijvoorbeeld een groot aantal eettafels en stoelen tegen die bij de landelijke stijl passen. Daarnaast verkopen wij ook nog talloze andere country style meubels, zoals salontafels, banken, stoelen, kasten en ga zo maar door. Door het grote en uitgebreide assortiment country style meubels van Mokana moet het wel heel raar lopen wil je bij ons geen geschikte meubels country style vinden.

Waar koop je meubels country style?

Wil je jouw woning inrichten volgens de landelijke stijl? Dan ben je mogelijk nog op zoek naar geschikte country stijl meubelen. Je kunt in dat geval woonwinkel na woonwinkel bezoeken in de hoop een passend meubel te vinden. Dit kost je veel tijd en bovendien biedt dit je geen enkele garantie dat je ook daadwerkelijk country stijl meubelen vindt. Richt je daarom eens tot de website van Mokana. Wij hebben niet alleen een groot en divers assortiment, maar je bestelt country style meubels ook nog eens online. Je hoeft de deur zelfs helemaal niet uit, want wij leveren meubels country style ook nog eens bij jou thuis af.

Bekijk country style meubels in onze showroom!

Online kunnen country stijl meubelen er anders uitzien dan in het echt. Daarom bekijk je ze misschien liever eerst in het echt voordat je tot aankoop overgaat. Mokana biedt jou deze mogelijkheid. In onze showroom aan de Hogelandsingel 49 in Enschede staan alle country style meubels die wij online aanbieden uitgestald. Hierdoor krijg je een goede indruk van hoe de meubelen er in het echt uitzien. Vind je een meubel nog steeds mooi nadat je hem met eigen ogen aanschouwd hebt? Schaf hem dan direct aan in onze showroom.

Chat offline